Musicoterapia Oriental - Nou servei de Psicologia Granollers
Que es la musicoteràpia oriental:

La musicoteràpia oriental és una ciència milenària que se basa en la idea de curar amb mitjans artístics. La bellesa i l'harmonia de la música i el coneixement de la relació entre tonalitats i efectes terapèutics són els eixos d'una eina excel·lent per a equilibrar els diferents aspectes de la persona (físics, emocionals, psicològics). Les sessions de musicoteràpia es realitzen amb música en directe interpretada amb instruments tradicionals i basada en tonalitats musicals conegudes pel seu alt valor terapèutic.

El musicoterapeuta:


Jordi Delclòs és director i professor de l'Escola de Musicoteràpia de l'Antic Orient. És  músic, musicoterapeuta, llicenciat en Filosofia per la U.B. i doctor per la Universitat de  Sevilla amb una tesis sobre la musicoteràpia del mitjà orient i andalusí, que després es  convertí en el llibre La dimensión terapéutica de la música en el Sufismo, únic en el seu  gènere. Es va formar en música turca de la mà del reconegut mestre turc Oruç Güvenç, de qui rebé el relleu per continuar la tasca de l'Escola. Després de residir a Turquia va començar a aplicar aquest sistema en diferents col·lectius. Enguany oferirà sessions de musicoteràpia al centre Psicologia Granollers, dirigit pel psicòleg Jaume Guinot.


--
Jaume Guinot
Psicòleg col·legiat 17674

625 659 811  - Atenció 24h info@psicologiagranollers.com
Psicologia Granollers
Psicologia infantil- Psicologia adults - Teràpia de parella  Psicopedagogia - Logopèdia - Coaching - Sexologia - Psicologia Forense 

[Web] www.psicologiagranollers.com
[Blog] psicologiagranollers.blogspot.com
[Twitter] @psicogranollers
[Facebook] www.facebook.com/PsicoGranollers

Plaça Arts 10 - 08401 Granollers

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu aportación

Deja de fumar YA!

Post más valorados en los ultimos 30 dias