Hipnosis Ericksoniana i fonaments de PNL practic - Jaume Guinot/ Psicoleg Clinic - Psicologia Granollers - Taller a Quantic Granollers

Fira Quantic http://quanticgranollers.blogspot.com

Dissabte a les 15h a la Sala 3 us oferirem un taller practic de PNL.


El que farem es apendre a comunicar-nos de manera efectiva i alguns exercicis que ens ajudaran a controlar els nostres pensaments, les nostres creences.

Com a regal pels asistents tindreu opcio de fer els que aixi ho dessitgin una hipnosis colectiva per tal que sortiu del taller carregats d´energia.

Us espero!

Jaume Guinot - Psicoleg i director de Psicologia Granollers

PNL Programació Neuro Linguistica

Si tenim en compte que el 70% de la nostra comunicació es no verbal, i fins i tot hi ha autors que us diran que el 96%, si estudiem atentament aquest comportament podem conèixer molt més del que se'ns diu i arribar molt més enllà en el coneixement de la persona.
Però la PNL arriba més enllà i aprofita aquest coneixement dels nostres comportaments, dels nostres patrons per a tal de descobrir la estructura profunda que ens fa funcionar. Tinguem en compte que el 95% del nostre pensament i de les nostres reaccions vindran guiades pel nostre subconscient que es damunt del que treballem amb la PNL.
La PNL doncs pot tenir en ocasions la aparença de jocs en el seu treball, però es tan sols això una aparença, donat que volem canviar coses molt profundes.
El nom de Programació Neuro Lingüística ve donat per les tres parts que el formen:
 • Neuro en tan que treballa molt sobre els nostres sentits i sobre la manera com rebem el mon. Es molt important el olfacte, paladar, visió, oïda i cinestèsia.
 • Lingüística perquè treballem sobre llenguatge tan verbal com no verbal, en tan que es el que fem servir per ordenar, classificar i codificar la informació que rebem del exterior.
 • Programació per que tota la nostra comunicació esta estructurada a traves del nostre sistema neurològic per obtenir els resultats desitjats.
La PNL es pot utilitzar per desenvolupar de manera ràpida i eficaç un procés d'aprenentatge i així superar una situació d'estrès, de conflicte, negociar amb major avantatge enfront dels nostres adversaris, etc.
En realitat ens permet conèixer la percepció de les altres persones a qui tenim davant de nosaltres. És un complement en el desenvolupament de la intel·ligència emocional.
Entre altres coses, la PNL
 • Augmenta de manera notable i ràpida l'autoconfiança.
 • Millora les relacions interpersonals.
 • Desenvolupa el creixement personal i professional cap a l'èxit.
 • Ens permet convertir-nos en qui desitgem i volem ser.
 • Serveix per reduir l'estrès.
 • Negociar i solucionar conflictes de manera positiva.
 • Es molt útil en vendes de cara a poder conèixer el client.
 • Es útil en negociacions.

ELS NOSTRES ESPECIALISTES
REFERÈNCIES

Jaume Guinot
Psicòleg col·legiat 17674

625 659 811  - Atenció 24h 
info@psicologiagranollers.com

Psicologia Granollers
Psicologia infantil- Psicologia adults - Teràpia de parella  Psicopedagogia - Logopèdia - Coaching - Sexologia - Psicologia Forense 

[Web] www.psicologiagranollers.com
[Blog] psicologiagranollers.blogspot.com
[Twitter] @psicogranollers
[Facebook] www.facebook.com/PsicoGranollers

Plaça Arts 10 - 08401 Granollers

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu aportación

Deja de fumar YA!

Post más valorados en los ultimos 30 dias